به گزارش پایگاه اطلاعرسانی الاربعین، حسن پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات، در پاسخ به این سؤال که وزارت نیرو معتقد است نباید آبمعدنی در بین زوار پخشکنیم و از طرفی مسئولان عتبات معتقدند آب فله برای پخش کردن بین مردم بهداشتی نیست، گفت: این مسائل در واکنش به این مسئله مطرحشده است که با توجه به شرایط اقتصادی موجود و هزینهبر بودن بطریهای آبمعدنی و با توجه به افزایش نرخ ارز پخش آبمعدنی بسیار هزینهبر است.
وی افزود: با توجه به اینکه استفاده از بطری هزینهبر است و آب فله برای ما ارزانتر تمام خواهد شد و از آنجایی که استفاده از آب فله خیلی بهداشتی نیست مذاکراتی انجام خواهیم داد که پتروشیمی مواد اولیه را با ارز ۴۲۰۰ تومانی به کارخانه تولید آبمعدنی بدهد که این کارخانهها بتوانند آب موردنیاز زوار اربعین را تأمین کنند و به ما تحویل دهند.
پلارک یادآور شد: با توجه به گرانی هزینه تهیه آبمعدنی، بنابراین موکب داران باید تمام هزینههای خود را صرف هزینه خرید آبمعدنی کنند. اگر این امر محقق نشود تلاش خواهیم کرد آب فله را کیسهای کنیم که ارزانتر تمام شود.
وی در پاسخ به این سؤال چه اقداماتی برای رفع مشکل کمبود سرویس بهداشتی انجام دادهاید؟ گفت: امسال تعداد زائران اربعین افزایش خواهد داشت و ۶۰۰ سرویس بهداشتی در مرز مهران اضافه خواهیم کرد و ۲۰۰ سرویس بهداشتی هم مقرر شد که در داخل خاک عراق ایجاد شود که درنهایت ۸۰۰ سرویس بهداشتی امسال اضافه میشود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در ادامه درباره میزان سرویس بهداشتی اضافهشده در مرز شلمچه و چذابه گفت: در مرزهای شلمچه و چذابه مشکلی نداریم و همان تعداد سرویس بهداشتی قبلی جواب گوی نیاز زائران عتبات خواهد بود.