مجتبي زينالي خالدي روز يكشنبه در حاشيه بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها افزود: پس از پايان مراسم اربعين سال گذشته جلسات كارشناسي و نيازسنجي از استان هاي خوزستان، ايلام و كرمانشاه انجام شد و امسال براي زائران مرزهاي شرقي كه عازم زيارت اباعبدالله الحسين (ع) هستند، برنامه هايي با عنوان خدمات سلامتي خواهيم داشت.
وي تصريح كرد: 800 دستگاه آمبولانس، پنج فروند بالگرد در نقاط صفر مرزي، 30 دستگاه اتوبوس آمبولانس اين مراسم را پشتيباني مي كنند، همچنين 41 دستگاه بيمارستان درگير در اين حوزه هستند كه 15بيمارستان در اين مراسم ارائه خدمات مستقيم به زائران مي دهند.
خالدي ادامه داد: يكي از نگراني هاي زائران در سالهاي گذشته اين بود كه شايد بيمارستان هاي مستقر نتوانند خدمات تخصصي به زائران ارائه دهند به همين منظور پزشكان متخصص برخي رشته هاي پزشكي با توجه به نياز زائران به مرزهاي كشور اعزام شده اند.
وي يادآور شد: با وجود بسته بودن مرز خسروي، نيروهاي امدادي به اين منطقه اعزام شده اند تا درصورت نياز، وارد عمل شوند و اكنون نيروهاي اورژانس، بهداشت و درمان در اين مرز مستقر هستند و اطمينان به زائران داده مي شود كه اگر اين مرز هم باز شود تمام تمهيدات انديشيده شده است.
وي خاطرنشان كرد: جاي هيچگونه نگراني براي زائراني كه از طريق مرز خسروي اعزام مي شوند، وجود ندارد چون تمامي امكانات و تمهيدات لازم در نظر گرفته شده است.
سخنگوي سازمان اورژانس كشور درباره خدماتي كه در كشور عراق به زائران ارائه مي شود، نيز گفت: جمعيت هلال ارائه خدمات در اين كشور را براي زائران به عهده گرفته است و نيازها و خدمات سلامت را به اين افراد اعلام كرده ايم و همكاري لازم در اين زمينه صورت گرفته است. خالدي خاطرنشان كرد: براي ارائه خدمات درماني به زائران ايراني، در كشور عراق نيز جلسات هماهنگي برگزار شده است و اگر در عراق، زائران ما با مشكل برخورد كردند با مراجعه به اولين كمپ سلامت و يا درمانگاه بهداشت و درمان ، خدمات لازم را دريافت خواهند كرد.
منبع: ايرنا