حجتالاسلام والمسلمین احمدی، رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین در گفتوگو با کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین درباره فعالیت این مرکز در نمایشگاه قرآن اظهار کرد: رویکرد ما در حوزه اربعین، احیا و ترویج فرهنگ پیوند میان عترت و قرآن کریم است. نمایشگاه قرآن نیز فرصتی را برای تدوین و ترویج این فرهنگ فراهم کرده است تا مردم متوجه باشند که از فضایی همچون اربعین میتوان برای انس با قرآن و ترویج معارف آن در کنار مبحث معارف اهل بیت(ع) استفاده کرد.
وی با بیان این مطلب افزود: در این رویداد معنوی به معرفی فعالیتهای فرهنگی اربعین به مردم خواهیم پرداخت تا بتوانیم از این رهگذر استفاده کنیم و مردمی را که ایدههای خوبی در حوزه فرهنگی، تبلیغی و قرآنی اربعین دارند جذب کنیم. در این راستا پیشبینی شده است که به حمایت از ایدههایی که قابل قبول باشد بپردازیم و هدایایی نیز اهدا خواهیم کرد.
حجتالاسلام احمدی در ادامه سخنانش به بحث شورای راهبری فعالیت قرآنی در اربعین اشاره کرد و گفت: این شورا، تشکل قرآنی مردمی هستند که از اربعین سال گذشته فعال بودند و با اعزام حدود 40 قاری ممتاز و اجرای بیش از 250 برنامه قرآنی در اربعین به فعالیت پرداختند. در این نمایشگاه فرصت معرفی این برنامهها فراهم شده است و از مردم در اجرای بهتر کمک میگیریم.
وی از دائر شدن نذر فعالیت قرآنی در غرفه این ستاد خبر داد و اظهار کرد: از این فرصت برای معرفی اهل بیت(ع) استفاده میکنیم. با اجرای روایتگری با موضوع امام حسین(ع) و اربعین، راویان ستاد مرکزی اربعین از شبهای آینده در این غرفه مستقر میشوند و همان برنامهای را که در عتبات اجرا میکنند، در اینجا به اجرا در میآورند.
حجتالاسلام احمدی درباره رایزنی با دیگر سازمانها طی فرصت برپایی نمایشگاه قرآن نیز گفت: سال گذشته نیز رایزنیهایی صورت گرفت و امسال نیز به این کار میپردازیم و از برخی گروهها استفاده میکنیم. طرحی که تبیان در اربعین اجرایی کرد، حاصل رایزنی بود که در نمایشگاه سال گذشته صورت گرفت.
وی عنوان کرد: در این راستا توانستیم از حضور برخی گروههای مردمی در اربعین نیز استفاده کنیم. امسال نیز با استقرار بیشتر این گروهها، رایزنیهایی را آغاز میکنیم تا به کشف حوزههای مشترک بپردازیم. همچنین از تصدیگری اجتناب میکنیم و زمینههای حضور این گروهها در اربعین را برای اجرای فعالیت قرآنی ایجاد خواهیم کرد.