حجتالاسلام سيد محمودموسوي اظهار داشت: پيادهروي اربعين يكي از بزرگترين اقداماتي است كه ميتوان به واسطه آن فرهنگ عاشورا و قيام امام حسين(ع) را به جهانيان آموخت.
وي افزود: عاشورا و قيام امام حسين(ع) نمونه بارز احياي عدالت و پاكي بود و ما مسلمانان جهان بايد با تاسي از اين فرهنگ مقدس زندگي كنيم.
رئيس عتبات عاليات خوزستان گفت: ملت شيعه و مسلمان ايران نيز به منظور حفظ و گسترش فرهنگ عظيم عاشورايي هر سال برنامه عظيم پيادهروي اربعين را به طور ويژه پوشش و با برنامههاي خودجوش و مردمي از زائران حضرت اباعبدالله حسين(ع) استقبال و پذيرايي ميكند.
وي با اشاره به مجموعه اقدامات سازمان عاليات خوزستان در زمينه اجراي باشكوه پيادهروي اربعين بيان كرد: تحويل زمين به مواكب براي استقبال و پذيرايي از زائران حسيني در برنامه اربعين از مهمترين اقدامات اين سازمان است.
موسوي با بيان اينكه شهرها و استانهاي معين دو مرز شلمچه و چذابه مشخص شدند گفت: به ترتيبب شهرستانهاي آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اميديه، آغاجري، بهبهان، هنديجان، ايذه، باغملك و استانهاي هرمزگان، بوشهر، كهگلويه و بويراحمد، هرمزگان و اصفهان به عنوان معين مرز شلمچه انتخاب شدند.
وي تصريح كرد: شهرستانهاي سوسنگرد، هويزه، حميديه، اهواز، كارون، باوي، شوش، انديمشك، دزفول، شوشتر، گتوند، مسجدسليمان، انديكا، لالي و استان اصفهان معين مرز چذابه هستند.
رئيس ستاد عتبات عاليات خوزستان افزود: بيش از 300 موكب در دو بخش بينراهي و ثابت براي پذيرايي از زائران در مرزهاي شلمچه و چذابه مستقر است.
وي افزود: از شهروندان خوزستان درخواست داريم براي برگزاري هر چه باشكوهتر پيادهروي بزرگ اربعين با مواكب مستقر در مرزهاي شلمچه و چذابه براي تامين خوراك، پوشاك و ملزومات مورد نياز زائران همكاريهاي لازم را انجام دهند.