پنج شنبه 27 شهریور 1404

06 مهر 1400

واکنش فرمانده عملیات عراقی از نبود زائران ایرانی در اربعین

یکی از فرماندهان عراقی نسبت به عدم حضور زائران ایرانی در سال گذشته و محدویت آن در سال 1400 واکنش نشان داد.


به گزارش پایگاه خبری الاربعین، حاج علی حمدانی فرمانده عملیات فرات الاوسط  و فرمانده تیپ علی اکبر علیه السلام  در دیدار با مسئولان ستاد فرهنگی اربعین در واکنش به عدم حضور زائران  ایرانی در اربعین گفت:  این عدم حضور درد بزرگی بر سینه ما نهاد.

وی ضمن استقبال از هیئت ایرانی، میزبانی از زائران را افتخار بزرگی دانست و خاطرنشان کرد: خدا را شکر می کنیم که هر سال عاشقانه و مشفقانه به استقبال زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) می رویم و با تمام وجودمان به خدمتگزاری می پردازیم.

این گزارش حاکی است، هیئت ایرانی در این دیدار از فداکاری ها و مجاهدت های نیروهای مقاومت و امنیتی در تامین امنیت زائران به صورت ویژه تقدیر کردند.