به گزارش پایگاه اطلاعرسانی الاربعین، مجتمع صنایع غذایی غدیر برای تامین غذای زایرین ایرانی منطبق با شاخصهای کیفی و بهداشتی در حاشیه سفر رسمی سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کشور عراق و با حضور حمید محمدی رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان و تنی چند از مسئولین عراقی در نجف اشرف افتتاح شد.
مجتمع صنایع غذایی غدیر که با سرمایه گذاری مشترک ایران و عراق ساخته شده است، علاوه بر تامین غذای زایرین ایرانی، قابلیت تهیه و تامین و بسته بندی غذای مورد نیاز زایرین سایر کشوره، شرکتهای هواپیمایی و دیگر مراکز را نیز دارد.
مجتمع صنایع غذایی غدیر مجموعه ای صنعتی و روزآمد به شمار میرود که پس از بهره برداری، یک تحول غذایی با امکانات عالی با ارتقای کیفیت در راستای ارایه خدمات بهتر به زایرین را بوجود می آورد.
مجتمع صنایع غذایی غدیر در فاز اول به طور روزانه طبخ ۲۰ هزار پرس غذا را در برنامه خود دارد.