جمعه 7 اردیبهشت 1403

22 خرداد 1399

رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون های عراق: موکب های ایرانی در عراق به رسمیت شناخته خواهند شد

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به ثبت موکب های ایرانی در اربعین در تشکیلات «لوا الخدمة الحسینیه» تأکید کرد که این موکب ها از این پس در عراق به رسمیت شناخته خواهند شد.


به گزارش پایگاه پیام خبری اربعین، حجت الاسلام والمسلمین «سید حمید حسینی» عصر (چهارشنبه 21 خرداد) در اولین نشست مجمع عمومی بنیاد بین المللی اربعین که در خانه تاریخی دکتر علامه راد قم برگزار شد، با اشاره به لزوم برگزاری با شکوه مراسم اربعین امسال اظهار داشت: موکب های ایرانی برای حضور در مراسم اربعین باید کم کم خودشان را آماده کنند.

رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون های عراق افزود: ما یک هفته ای که در ایران هستیم در مورد موکب ها بحث و بررسی خواهیم داشت تا در ایران و عراق شناسایی و معرفی شوند، چراکه خیلی از اوقات موکب هایی که از ایران مجوز می گیرند، در عراق رها می شوند و کسی آنها را در عراق به رسمیت نمی شناسد.

وی بیان داشت: در این بنیاد صحبت می کنیم که در عراق در تشکیلات «لواء الخدمة الحسینیه» هم طراز ستاد عتبات ایران، موکب های ایرانی را سرویس دهی کند و در حقیقت عراقی ها به ایرانی ها کمک کرده و برادران موکب دار ایرانی را کمک کار خود دانسته و محترم بدارند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که هنوز تصمیمی در مورد حضور زائران ایرانی در اربعین اتخاذ نشده است، گفت: درباره حضور زائران ایرانی در مراسم اربعین نیاز به تصمیم گیری مسؤولان دو کشور است که در این خصوص باید بررسی های لازم را انجام داده و نظر نهایی را اعلام کنند.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل بنیاد بین المللی اربعین حسینی، این حرکت را اقدامی مبارک دانست و یادآور شد: کارهای خدماتی و پشتیبانی باید در این جا انجام شود و به عقیده من هیأت مدیره علاوه بر ایران و عراق باید از لبنان و پاکستان و هند و افغانستان و حتی برخی کشورهای اروپایی، آفریقایی و آمریکایی باشند چراکه آنها نیز مشتاق هستند.

رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون های عراق با بیان این که حرکت اربعین نباید محدود شود، گفت: ما باید نگاه ویژه ای به اربعینی های همه نقاط جهان داشته باشیم، چراکه ما اربعین را بستری را برای تمدن سازی نوین اسلامی می دانیم.

وی اضافه کرد: البته با توجه به این که غالب زائران اربعین از ایران هستند و خود عراق هم که میزبان همه زائران است، به عقیده من باید از ایران و عراق چهار نفر عضو هیأت مدیره باشند و بقیه اعضا از دیگر کشورها انتخاب شوند.