پنج شنبه 9 فروردین 1403

27 مرداد 1397

هزینه صدور روادید زائران اربعین حسینی مشخص شد

دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره هزینه روادید اربعین امسال توضیحاتی را ارائه کردند.


41 دلار؛ هزینه صدور روادید زائران اربعین
شهریار حیدری درباره توافقات انجام شده با کشور عراق درباره‌ هزینه‌های سفر زائران مراسم اربعین حسینی به کربلا، گفت: سال قبل کشور عراق مصوب کرد برای سفر گردشگران علاوه بر هزینه صدور ویزا، 10 دلار در چارچوب پنجره واحد برای توسعه بخش گردشگری خود دریافت کند. با توجه به این مصوبه دولت عراق، در ستاد مرکزی اربعین در این باره گفت‌وگوهایی مطرح شد و ما توانستیم با طرف عراقی توافق کنیم که این مبلغ برای زائران ایرانی مراسم اربعین حسینی کاهش یابد.
**زائران ایرانی برای سفر به عراق در اربعین حسینی باید 41 دلار پرداخت کنند
وی گفت: خوشبختانه روز گذشته اعلام شد که از این 10 دلار، زائران اربعین حسینی تنها یک دلار پرداخت می‌کنند. بنابراین با احتساب هزینه صدور روادید کشور عراق که 40 دلار است و یک دلار مطرح شده، زائران ایرانی برای سفر به عراق جهت حضور در مراسم اربعین حسینی باید 41 دلار به سفارتخانه یا دفاتر کنسولگری عراق پرداخت کنند.
وی با اشاره به وضعیت مرزها برای این سفر گفت: امسال آمادگی مرزهای زمینی را به کشور عراق اعلام کردیم اما تاکنون هیچ تصمیمی از سوی کشور عراق در این باره اتخاذ نشده است. همچنین مانند سال قبل دو مرز سومار در کرمانشاه و چیلات در ایلام را به عنوان مرزهای جایگزین برای مواقع ضروری اعلام کردیم.
مدیر کل امور مرزی وزارت کشور درباره خروج اتباع کشور افغانستان از کشور طی روزهای اخیر یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران همواره همسایه بسیار خوب و مطمئنی برای همسایگان به ویژه افغانستان بوده است. در شرایط مختلفی که در سال‌های قبل برای افغانستان ایجاد شد، تعدادی از مردم شریف این کشور به جمهوری اسلامی ایران مهاجرت کردند و امروز در حال زندگی در کشور ما و بهره‌مندی از امکانات رفاهی ما هستند.انتظار این است که زمانی که در افغانستان حاکمیت مقتدری روی کار است و دولتی واحد مدیریت کشور را برعهده گرفته، بخشی از اتباع افغانستانی به کشور خود بازگردند.
وی در این زمینه افزود: همواره به مقامات افغانستانی اعلام کردیم تا جایی که اتباع این کشور در جمهوری اسلامی ایران حضور دارند برای ما قابل احترام هستند و مختارند هر زمان که خواستند به کشور خود بازگردند. طبیعی است هرچه امکانات و امنیت کشور افغانستان بیشتر می‌شود، اتباع بیشتری به کشور خود باز می‌گردند.
مدیر کل امور مرزی وزارت کشور با بیان این‌که بخشی از اتباع افغانستانی که قانونی وارد کشور شدند شناسنامه اقامت دارند و برخی نیز که به صورت غیرقانونی وارد شدند به صورت موقت در کشور سکونت دارند، افزود: براساس اطلاعاتی که داریم چند درصد از کسانی که به صورت قانونی از افغانستان وارد ایران شدند به کشور خود بازگشتند.منش و روش ما در مواجهه با کسانی که به صورت غیرقانونی وارد کشور می‌شوند نیز همواره از گذشته مشخص بود. در وهله اول از این افراد مهمان‌نوازی می‌کنیم و در وهله بعدی آنها را تحویل مقامات کشور افغانستان می‌دهیم